Trendition

Egy csöppnyi múlt, egy csöppnyi jelen…

Rendelés

A rendelés egyszerű: A Termékcsoportos menüben (pl. Kardigánok, pulcsik) az Önnek tetsző termék fotójára kattintva bejut a termék adatlapjára. Ezután a termék-adatlap alján lévő rubrikák kitöltésével (vagyis a postázáshoz szükséges információk megadásával) közvetlenül rendelhet.

A sikeres on-line megrendeléséről e-mailben kap visszaigazolást az Ön által megadott e-mail címre. Amennyiben a válaszlevél nem érkezett meg, úgy valamilyen technikai hiba lépett fel, ezért kérjük, ismételje meg a rendelést, vagy a nehézséget jelezze cégünk számára.

Mikor lehet sikertelen a rendelés?

Termékeink már meglévő, kész darabok, így ritka esetben megtörténhet, hogy rövid időn belül több vásárló kívánja megrendelni ugyanazt a terméket. Mivel a web-áruház automatikus választ küld a sikeres rendelésről, de az idő rövidsége miatt az ELADVA jelzés még nem tettük  rá a termékre vagy nem vettük ki a kínálatból, előfordulhat, hogy két látogatónknak is megtetszett ugyanaz a ruhadarab és elküldte a megrendelést.

Több megrendelő esetén a korábban beérkezett megrendelés érvényes. Az esetleges sikertelen rendeléséről ugyancsak értesítjük.